Menu

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Μαζικές δολοφονίες…Ζιζανιοκτόνα σε 14 φίρμες μπύρας!

-

Οι Εβραίοι συνεχίζουν το προσφιλές τους σπορ καθώς 14 διάσημες γερμανικές μπύρες βρέθηκαν να περιέχουν την επικίνδυνη χημική ουσία «glyphosate» του φυτοφαρμάκου…της Monsanto “RoundUp το οποίο προκαλεί καρκίνο ενώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες και για άλλες φίρμες λιγότερο γνωστές, απο την μια γεμίζουν λαθρο την Γερμανία και απο την άλλη τους ποτίζουν καρκίνο, μια απο τα ίδια σε όλη την Ευρώπη, βεβαία μπορεί να ειναι και απατη ολα αυτά,(τύπου volkswagen,οικονομικός πόλεμος με «αγάπη» εβραιων ) με στόχο να κλείσουν τα πάντα στην Γερμανία !

Το Περιβαλλοντικό Ινστιτούτο του Μονάχου επέλεξε 14 φίρμες μπύρας όπως Paulaner, Hasseroeder, Erdinger και Franziskaner, για να αναζητήσει ίχνη του «glyphosate», ένα χημικό παράγοντα που χρησιμοποιείται για να σκοτώνει ζιζάνια.

Η υψηλότερη ποσότητα εντομοκτόνου 29,74 μικρογραμμάρια εντοπίστηκε σε ένα λίτρο Hasseröder ενώ ένα λίτρο Bavarian Augustiner περιείχε 0.46 μικρογραμμάρια το χαμηλότερο επίπεδο απ όλες τις μπύρες που δοκιμάστηκαν.

Η γνωστή Beck’s Pils βρέθηκε με 5 μικρογραμμάρια ανά λίτρο ενώ η Paulaner Weissbier και η Erdinger Weissbier βρέθηκαν με 0.66 και 2.92 μικρογραμμάρια αντίστοιχα. Και όλα αυτά τη στιγμή που το επιτρεπτό όριο του «glyphosate» στο πόσιμο νερό είναι 0.1 μικρογραμμάρια ανά λίτρο!

«Οι δοκιμές όλων των εμπορικών σημάτων μπύρας ήταν θετικές…ενώ το υψηλότερο επίπεδο του «glyphosate» ήταν 29.74 μικρογραμμάρια ανά λίτρο που είναι σχεδόν 300 φορές πάνω από το επίπεδο του πόσιμου νερού. Ακόμη και το μικρότερο επίπεδο ήταν πέντε φορές πάνω από το όριο για το πόσιμο νερό» τόνιζε η αναφορά που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

Στην αναφορά τονίζονταν ότι ακριβώς επειδή βρέθηκε η καρκινογόνα ουσία στις συγκεκριμένες 14 μάρκες μπύρας θεωρούν πολύ πιθανό ότι υπάρχει και σε λιγότερο γνωστά εμπορικά σήματα μπύρας…Το «glyphosate» είναι ένα από τα πιο γνωστά χρησιμοποιούμενα ζιζανιοκτόνα στον κόσμο. Πολλές καλλιέργειες γίνονται ανθεκτικές χάρη στο «glyphosate» μέσω γενετικών τροποποιήσεων για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα τους στα ζιζάνια.

Τον Μάρτιο, η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο κυκλοφόρησε μια έκθεση, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το «glyphosate» είναι μια «πιθανή καρκινογόνο ουσία για τον άνθρωπο» και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως επικίνδυνο υποκατάστατο το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό του ανθρώπου.

Τα συμπεράσματα βασίστηκαν σε επιδημιολογικές μελέτες, μελέτες σε ζώα και μελέτες σε κύτταρα ιστών.
Η έρευνα θεωρήθηκε «μη αξιόπιστη» από την Γερμανική Ομοσπονδία Ζυθοποιίας (BfR), η οποία είπε ότι το ζιζανιοκτόνο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί στις καλλιέργιες τόσο πολύ που μπορεί να βρεθεί σχεδόν οπουδήποτε.

«Οι ποσότητες Glyphosate που βρέθηκαν στις μπύρες δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία» ανέφεραν.
«Ένας ενήλικας πρέπει να πιεί 1000 λίτρα μπύρας την ημέρα για να καταναλώσει ποσότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο την υγεία του»… «Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα 30 μικρογραμμάρια ανά λίτρο Glyphosate δεν συνιστά υγειονομικό κίνδυνο» είπε η BfR. Τον περασμένο χρόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WTO) ονόμασε το glyphosate ως πιθανή αιτία καρκίνου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Βεβαία ηλίθιοι, απατεώνες, τσιράκια, αριστεροφασιστες και λοιπά λαμογια πίσω απο έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου, στο ίντερνετ στην Ελλάδα , τα ρίχνουν στους Γερμανούς ,κλασικά οτι γίνεται οι Γερμανοί φταίνε ! μόνο που ξεχάσαν να σας πουν οτι η γερμάνια δεν έχει κυριότητα στο έδαφος της απο το 1945 και έχει αριστερό κόμμα τύπου ΣΥΡΙΖΑ Μερκελ μαζί με Εβραίους! !!! Εβραίοι που έχουν την εξουσία σημερα, Ο Γερμανός αριστερός πολιτικός Gregor Gysi: Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους! το τι πλύση εγκεφάλου κανουν δεν λέγεται ! έχουν φτάσει σε σημείο πολλοί ψεκασμένοι νεοελληνες να θεωρούν εχθρό την Γερμανία και όχι τους Εβραίους ! άκουσον άκουσον !!! η ηλιθιότητα τους με ξεπερνάει! πόσο μάλλον όταν η ίδια η θρησκεία -διαταγες των εβραιων, μιλάει για εθνοκάθαρση σε όλους τους μη Εβραίους!

 

loading...

Πηγή

Σχόλια

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons