Menu

Ιατρικό λάθος ο θάνατος της μεσίτριας ισχυρίζεται ο γιατρός και ζητά να καταθέσει ξανά.

36xroni-mesitria-giatros

Ο αγγειοχειρουργός αναμένεται να αλλάξει την αρχική του κατάθεση οπου τελικά θα αποδώσει το θάνατό της άτυχης μεσίτριας σε αμέλεια με τον ισχυρισμό του ιατρικού λάθους…
Αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση, κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να αλλάξει στάση και να ανατρέψει όλα όσα είχε υποστηρίξει μέχρι σήμερα. Ο αγγειοχειρουργός αναμένεται να ισχυριστεί ότι μάλλον πρόκειται για ιατρικό λάθος. Επίσης αναμένεται να παραδεχτεί πως συνάντησε την αδικοχαμένη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών και πως συνέβησαν γεγονότα που κανένας γιατρός δεν θέλει να του συμβούν.
Την ίδια ώρα κατάθεση φοιτητή της Ιατρικής «καίει» τον αγγειοχειρουργό, αφού τον είδε εκείνη την ημέρα, το μοιραίο απόγευμα να μεταφέρει ένα κάδο γενικής χρήσεως και να είναι ιδρωμένος. Μάλιστα όταν ο φοιτητής ρώτησε τον 38χρονο που πήγαινε τον κάδο , εκείνος αποκρίθηκε πως το πήγαινε «στο μπλε κτίριο για να καθαρίσει ένα εφημερείο».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η μαρτυρία δεν έχει διαβιβαστεί ακόμη στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.
«Δεν με εκπλήσσει τίποτα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μεσίτριας
Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου μίλησε για τις εξελίξεις «Δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά τα οποία ενδεχομένως να ισχυριστεί ο κατηγορούμενος. Μέχρι σήμερα προέτρεπε διωκτικές και ανακριτικές αρχές να ψάξουν τον πραγματικό ένοχο. Δεν με εκπλήσσει τίποτα από τον γιατρό ο οποίος πετάει το πτώμα της δολοφονικής του ενέργειας γυμνό στα σκυλιά και στα ζώα μέσα σε δάσος. Δεν με εκπλήσσει τίποτα από τον άνθρωπο που λέει ψέματα ότι γύρισε στο σπίτι του, που εγκαταλείπει την εφημερία και προσπάθησε να συσκοτίσει τα γεγονότα και να εξαφανίσει τα ίχνη. Συνεχίζει τον δρόμο του ψεύδους και δείχνει τον πραγματικό εγκληματικό χαρακτήρα του. Δεν μπορεί γιατρός που συμβαίνει «ιατρικό λάθος», να πετάει το αποτέλεσμα του ιατρικού λάθους γυμνό. Ιατρική αμέλεια, όπου το θύμα της ιατρικής αμέλειας να το έχουν φάει τα σκυλιά, να έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο, να έχει μεταφερθεί 150 χιλιόμετρα μακριά και να το πετάνε σε δάσος και να το τρώνε ζώα και μύγες  και ο γιατρός να δηλώνει ότι δεν συνάντησε ποτέ την ασθενή δεν έχει καταγραφεί στα παγκόσμια χρονικά. Υπό το βάρος των πολλών διασταυρωμενων αποδεικτικών στοιχείων αναγκάζεται πλέον να προσπαθήσει να μεταβάλλει την συμπεριφορά του, αλλά με ανεπιτυχή τρόπο. Δεν δίστασε να πει ψέματα για να δημιουργήσει άλλους ενόχους. Δεν μπορεί τίποτα να εκπλήξει την οικογένεια πια».
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της τοξικολογικής ανάλυσης για τα αίτια του θανάτου της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που φαίνεται ότι δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
 Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr στο άψυχο σώμα της άτυχης Ντιάνας η ιατροδικαστής εντόπισε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, η οποία ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το συγκεκριμένο φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης.
Μάλιστα αναμένεται και το πόρισμα του Διοικητικού Συμβούλιο του Ιπποκράτειου το οποίο συνεδρίασε σήμερα για την υπόθεση του αγγειοχειρουργού.
loading...

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons